Relaxare scandinavă

1.png

...de Emese Mezei

Verile scandinave sunt scurte și nu este deloc surprinzător că nordicii încearcă să prelungească vara captând-o în propriile case. De aceea, culorile relaxante și modelele aerisite sunt deosebit de populare în Scandinavia. Având un farmec aparte, stilul "Scandi" este în vogă și la noi.

 

2.jpg

 

Producătorul german de tapet, Erismann, a încorporat elegant această tendință de relaxare în colecția sa ScandinjaDesenele sunt luminoase, naturale și exudă eleganța nordică.

 

3.jpg

 

În schemele de culori prezentate perfect, motivele contemporane sunt în centrul atenției. Modelele generoase de frunze verzi, cu efecte discrete de luciu și motive moi din pene, se combină pentru a crea o atmosferă relaxantă.

 

4.jpg

 

Scândurile autentice din lemn, în nuanțe uimitoare, prezintă un aspect deosebit de natural, în timp ce designurile grafice de fagure dau un sentiment de fler scandinav pur.

 

5.jpg

 

Paleta de culori impresionează cu nuanțe relaxante de gri perlat, umber și taupe, miere și argint nobil.

 

6.jpg

 

Culoarea mentei și galbenul cald dau o explozie de prospețime, în timp ce nuanța de roz pastel garantează că romantismul nu va lipsi.Aboneaza-te pentru noutăți