Iarna cu Decorator (Partea II)

iarna3.jpg

 

E deja Decembrie. A venit frigul… Pentru meșterul din noi este, teoretic, sezonul de odihnă în care nu prea mai putem să meșterim nimic prin curte. Chiar și înăuntru este mai dificil pentru că majoritatea lacurilor și vopselelor au mirosuri puternice și înțepătoare, iar frigul de afară ne împiedică să aerisim cum trebuie.

Dacă nu ai citit încă Partea I, o poți găsi aici: http://www.edecorator.ro/ro/blog/iarnă-cu-decorator-partea-i

În continuare, o să vorbim despre restul tipurilor de suprafețe, pe care le putem trata și pe timpul iernii când nu putem aerisi la fel de mult ca vara. 

Să începem cu pereții. O vopsea ecologică extra lavabilă de calitate superioară, fără miros puternic, te poate scoate din bucluc atunci când vrei să îți reîmprospătezi pereții repede-repejor înainte de sărbători. Îți recomand Marcus Kron Soft3 pentru un aspect mat, neted și plăcut la atingere. Dacă nu ești fan al albului, o putem colora în absolut orice nuanță dorești. 

apartment-ceiling-chairs-1571460.jpg

 

Dacă tot am rezolvat cu pereții, să ne ocupăm și de beton. Ai nevoie de ceva special, care să prindă pe suprafață și să reziste. Propunerea mea este vopseaua pentru beton Spektra. E pe baza de apă, nu are miros puternic și o putem colora în orice nuanță.

Ce ne-a rămas? Metal și plastic. Suprafețe probabil mai mici decât pereții sau cele de beton; totuși, avem o soluție fără miros puternic și pentru ele. Emailul acrilic Tessarol – alb (la fel ca și la restul suprafețelor, îl putem colora in orice nuanță. Fiind titularul certificatului SIST EN 71-3, confirmă că produsul este potrivit chiar și pentru jucării și alte produse cu care copiii noștri sunt în contact.

soft3_27.jpg
4002470_big.jpg
3306697_big.jpg

Dacă soluția pe care o cauți nu se regăsește mai sus (sau în Partea I), ne poți contacta oricând și suntem siguri că te vom putea ajuta.

Îți doresc o iarnă plăcută și plină de meșterit!



Aboneaza-te pentru noutăți