Cum spuneti vopsea în suedeză? Marcus Kron!

...de Andor Todor

Povestea începe în Scandinavia, cu mulți ani în urmă, când vikingii își pregăteau bărcile pentru raidurile spre țărmuri îndepărtate.

1.jpg

 

Ca să ajungă departe, ei aveau de înfruntat condiții vitrege, ploi, furtuni și zăpadă și, totuși, se încumetau să parcurgă drumul lung pe ape tulburi, având bărci construite doar din lemn și fier. Încă din acele vremuri străvechi, nordicii foloseau ulei de in și rețete numai de ei știute de lac pentru a apăra lemnul de efectul distrugător al apelor, soarelui și a gheții. De atunci și până azi, cultura nordică a protejării lemnului a evoluat constant. Împreună cu aceasta, au evoluat si materialele pentru protejarea suprafețelor din lemn. Bazându-ne pe tradiția scandinavă, am pregătit soluții inovative și simple în același timp pentru protejarea suprafețelor atât în interior, cât și în aer liber.

2.jpg

 

Acum, în prag de iarnă, este momentul potrivit să faceți cunostință cu MARCUS KRON UNIVERSALLACK, un lac suedez incolor, versatil și puternic.

 

3.jpg

 

Poate fi mat sau lucios, noi am testat varianta cu grad de luciu 90. Pe o scală de la 1 la 100, numărul mai mare semnifică luciu mai mare, așa că noi am folosit varianta lucioasă. Odată uscat și întarit, rezistă foarte bine pe suprafață. Cât de bine? Am testat. Înfruntă chiar și cel mai dur disc abraziv. Am încercat rezistenta lui Marcus Kron comparativ cu un lac obisnuit. Mașina pe care am folosit-o este MIRKA DEROS, cea mai tare de pe piață, cu disc abraziv ultraperformant HD si granulatie mare (60), special creat pentru îndepărtarea materialelor de pe orice suprafață. Nu ne-a venit să credem dârzenia lui Marcus Kron care s-a opus cu vehemență intenției noastre de a-l șlefui de pe suprafață. A fost o luptă incredibilă! Concluzia noastră: Markus Kron e un lac foarte dur și rezistent. Urmăriți filmul aici:



Aboneaza-te pentru noutăți