Uncategorized

1 primer – oricate suprafete.

Bine ai revenit!

Azi “iti fac lipeala” cu ceva ce ar trebui sa fie in “arsenalul” tau si al oricarui mester sau pasionat DIY.

Fie ca esti meserias profesionist sau pur si simplu iti place sa mesteresti ca hobby, cu siguranta te-ai lovit de suprafete care pur si simplu nu vor sa fie vopsite. Ma refer in sensul in care dai cu vopsea si nu vrea sa se prinda si se exfoliaza, mai devreme sau mai tarziu.

Acuma sigur te gandesti “haha…oamenii astia nu au auzit de grund / primer?….ce novici”.

Ai dreptate! Pentru fiecare tip de suprafata, ca sa asiguri aderenta vopselei, exista cate un tip de grund care trebuie aplicat inainte de vopsire.

DAR

Am o veste care (zic eu) o sa te incante maxim!

In loc de cate un grund pentru fiecare tip de suprafata, nu ti-ar fi mai usor sa ai unul foarte bun la (aproape) toate?

Pereti, beton, lemn, metal, plastic, pvc, gipscarton si orice alta suprafata iti mai poti imagina – 1 singur primer.

Asa-i ca suna bine?

Atunci fa cunostinta cu MontoPrimer Total Aqua (bineinteles, tot de la MONTO, ca si vopseaua pentru faiantavopseaua cu efect de lemn si emailul super mega ultra extrabulifantastomagic de rezistent din articolele trecute).

Sa zicem ca ai o lucrare de facut. Nu stii exact ce te asteapta (sau poate ca stii deja). Poate ca totul merge bine din punct de vedere al aderentei….dar poate ca nu. In orice caz, tu esti pregatit pentru ca ai un MontoPrimer Total Aqua mereu la tine si indiferent de ce lucrare ai, ce suprafata trebuie sa vopsesti, tu esti sigur mie-n suta ca o sa lipesti vopseaua ca nimeni altul si o sa-ti iasa bine din prima.

Fara sa te cari cu 3-4 grunduri dupa tine, fara drumuri in plus la magazin – tu ai mereu MontoPrimer Total Aqua la tine si economisesti timp, bani, energie si nici nu-ti mai faci nervi cand vezi ca vopseaua nu vrea sa prinda.

Esti mereu pregatit!

Nota: MontoPrimer Total Aqua nu garanteaza ca “o sa ai lipici” si la fete. Pana cand se inventeaza ceva si mai inovativ, ne rezumam la orice vopsea pe orice tip de suprafata.

MontoPrimer Total Aqua este fabricat in Spania de Monto si distribuit in Romania de catre Decorator SRL, www.decoratorshop.ro

Sper ca te-a ajutat articolul. Spor la treaba si mai treci pe la noi!

Tura viitoare iti prezint 2-3 solutii cu care poti sa rezolvi 2000 – 3000 de probleme (poate chiar mai multe)!

Similar Posts