Tec7 poate etanșa, monta și fixa toate materialele de construcție obișnuite - chiar și sub apă, eliminând așteptarea sau nevoia de a se usca suprafețele ude sau umede, ceea ce înseamnă că nu trebuie să purtați la fiecare loc de muncă sortimentul obișnuit de adezivi și etanșanți.GT 7: Este un spray tehnic cu multiple utilizari datorita uleiului penetrant din compozitie si a diuzei tip teava flexibila care ajunge si in locurile ascunse.
E deja Decembrie. A venit frigul… Pentru meșterul din noi este, teoretic, sezonul de odihnă în care nu prea mai putem să meșterim nimic prin curte. Chiar și înăuntru este mai dificil pentru că majoritatea lacurilor și vopselelor au mirosuri puternice și înțepătoare, iar frigul de afară ne împiedică să aerisim cum trebuie.Când vine vorba de vopsirea obiectelor cu care intră în contact copiii - jucării, cuburi, leagăne etc. - este important sa alegem corect vopseaua. Copiii sunt foarte sensibili, așa că vopsele folosite trebuie să fie inofensive din punct de vedere chimic și să fie adecvate pentru contactul constant.E deja sfârșitul lu’ Noiembrie. A venit frigul… Pentru meșterul din noi este, teoretic, sezonul de odihnă în care nu prea mai putem să meșterim nimic prin curte. Chiar și înăuntru este mai dificil pentru că majoritatea lacurilor și vopselelor au mirosuri puternice și înțepătoare, iar frigul de afară ne împiedică să aerisim cum trebuie.Verile scandinave sunt scurte și nu este deloc surprinzător că nordicii încearcă să prelungească vara captând-o în propriile case. De aceea, culorile relaxante și modelele aerisite sunt deosebit de populare în Scandinavia. Având un farmec aparte, stilul "Scandi" este în vogă și la noi.
STOP mucegai prin izolare termică cu vopsea și glet! Sistem inteligent de termoizolație Avantaje: 1. Economisește energie pentru încălzire și răcire – păstrează încăperile reci vara și calde iarna 2. Scade costurile cu renovarea – se poate aplica și doar pe zona afectată și igienizată în prealabil 3. Reglează umezeala din cameră 4. Previne formarea condensului și mucegaiuluiÎn anii care au trecut am amenajat 11 magazine de lacuri si vopsele care să contribuie la înfrumusețarea caselor oamenilor din România. Acum am ajuns la cel de-al 12-lea, prin intermediul caruia dorim sa prezentam tot ce am invatat in acesti ani si sa va oferim un concept inovativ.

Aboneaza-te pentru noutăți