Probabil ca te intrebi “Ce mistere? Ce prostie e asta? Banda de mascare e standard, simpla si usor de folosit”.

DAR

Daca ai lucrari mai speciale, cu materiale mai fine si vrei sa-ti iasa bine din prima, iata ce trebuie sa stii:
Fie ca esti meserias profesionist sau pur si simplu iti place sa mesteresti ca hobby, cu siguranta te-ai lovit de suprafete care pur si simplu nu vor sa fie vopsite. Ma refer in sensul in care dai cu vopsea si nu vrea sa se prinda si se exfoliaza, mai devreme sau mai tarziu.

Am o intrebare pt. tine:

Ce faci atunci cand ai faianta veche, care nu-ti place, sau pur si simplu te plictisesti de ea?

O dai jos si pui alta? Da? Pe bune? 

Ce zici s-o vopsesti pur si simplu?


Rugina!

Ajunge sa vezi sau sa auzi cuvantul “rugina” si parca deja iti strica ziua.

Un mester a facut o analogie interesanta si mi-a zis ca rugina este precum cancerul metalului.

Azi, vin cu o propunere: sa scapam de ea!Fie ca esti mester profesionist sau pasionat DIY, cu siguranta ai observat ca, odata cu trecerea timpului, apar noi trend-uri, noi materiale, noi unelte, inovatii, imbunatatiri, etc.Desi am auzit ca pe Cheia si prin Sinaia ninge, vreau sa cred ca vine caldura si ca de 1 Mai putem sa iesim la traditionalul gratar.

Fie ca alegi mici, carnaciori, ceafa, coaste sau orice altceva, un lucru e cert... Gratarul va trebui curatat...

Iti place sa lucrezi cu lemn?

Si noua!

Dar ce facem atunci cand avem un proiect de interior si finisam o suprafata care trebuie sa reziste in timp? Si sa fie frumoasa, bogata, neteda si placuta la atingere.  • Cel mai rapid adeziv de montaj dintre toti polimerii MS
  • Putere adezivă inițială extrem de mare
  • Nu se înmoaie, rezistă până la îmbinarea cu grosimea de 40 mm
  • Rămâne elastic
  • Inodor și fără solvenți, poate fi utilizat în spații închise
  • Rezistent la apă 100% și poate fi vopsit cu majoritatea lacurilor și vopselelor
  • Rezistent la vibrații și la șocuri


Tec7 poate etanșa, monta și fixa toate materialele de construcție obișnuite - chiar și sub apă, eliminând așteptarea sau nevoia de a se usca suprafețele ude sau umede, ceea ce înseamnă că nu trebuie să purtați la fiecare loc de muncă sortimentul obișnuit de adezivi și etanșanți.GT 7: Este un spray tehnic cu multiple utilizari datorita uleiului penetrant din compozitie si a diuzei tip teava flexibila care ajunge si in locurile ascunse.
E deja Decembrie. A venit frigul… Pentru meșterul din noi este, teoretic, sezonul de odihnă în care nu prea mai putem să meșterim nimic prin curte. Chiar și înăuntru este mai dificil pentru că majoritatea lacurilor și vopselelor au mirosuri puternice și înțepătoare, iar frigul de afară ne împiedică să aerisim cum trebuie.Când vine vorba de vopsirea obiectelor cu care intră în contact copiii - jucării, cuburi, leagăne etc. - este important sa alegem corect vopseaua. Copiii sunt foarte sensibili, așa că vopsele folosite trebuie să fie inofensive din punct de vedere chimic și să fie adecvate pentru contactul constant.E deja sfârșitul lu’ Noiembrie. A venit frigul… Pentru meșterul din noi este, teoretic, sezonul de odihnă în care nu prea mai putem să meșterim nimic prin curte. Chiar și înăuntru este mai dificil pentru că majoritatea lacurilor și vopselelor au mirosuri puternice și înțepătoare, iar frigul de afară ne împiedică să aerisim cum trebuie.Verile scandinave sunt scurte și nu este deloc surprinzător că nordicii încearcă să prelungească vara captând-o în propriile case. De aceea, culorile relaxante și modelele aerisite sunt deosebit de populare în Scandinavia. Având un farmec aparte, stilul "Scandi" este în vogă și la noi.
STOP mucegai prin izolare termică cu vopsea și glet! Sistem inteligent de termoizolație Avantaje: 1. Economisește energie pentru încălzire și răcire – păstrează încăperile reci vara și calde iarna 2. Scade costurile cu renovarea – se poate aplica și doar pe zona afectată și igienizată în prealabil 3. Reglează umezeala din cameră 4. Previne formarea condensului și mucegaiuluiÎn anii care au trecut am amenajat 11 magazine de lacuri si vopsele care să contribuie la înfrumusețarea caselor oamenilor din România. Acum am ajuns la cel de-al 12-lea, prin intermediul caruia dorim sa prezentam tot ce am invatat in acesti ani si sa va oferim un concept inovativ.

Aboneaza-te pentru noutăți