Ingrijirea Lemnului

Respectam lemnul. De aceea, punem la dispozitia ta cele mai eficiente strategii, tehnici si produse pentru protejarea si tratarea lemnului. Avand in spate o experienta vasta in tot ceea ce inseamna ingrijirea lemnului, noi, cei de la DECORATOR, dorim sa-ti impartasim o parte din povestea si viziunea noastra.

De circa 20 de ani, lucram impreuna cu Helios pentru a oferi romanilor solutii de top pentru protejarea lemnului. Avem cea mai mare incredere in produse precum Impregnantul biocid Bori, Lazura Bori si Lac Bori intrucat, din experienta, toti clientii care au incercat continuturile acestor cutii verzi, au ramas impresionati de calitatea lor, astfel devenind clientii nostri fideli, pe viata.

Fie ca este vorba de lemn din interior sau lemn din exterior - carii, insecte, mucegai, putregai, umiditate, raze UV – sunt doar o parte din factorii externi pe care reusim sa ii tinem in frau oferind lemnului protectia adecvata.

In cazul in care ai nevoie de protectie pentru o suprafata lemnoasa noua, netratata anterior, pentru a-i oferi protectia necesara, iti oferim urmatorii pasi:

Inainte de toate, lemnul trebuie sa fie curatat de impuritati si slefuit cu hartie abraziva.

Ulterior pregatirii suprafetei, folosim Impregnant biocid Bori pentru a asigura protectia impotriva daunatorilor.

Dupa 24 de ore (intervalul poate fluctua in functie de conditiile meteo – temperatura, umiditate) de la impregnarea lemnului, aplicam Lazura Bori (strat subtire – bait), care la randul lui patrunde partial in lemn, oferind si o pelicula subtire la suprafata acestuia.

Pentru a completa procesul de protejare, dupa 24 de ore (intervalul poate fluctua in functie de conditiile meteo – temperatura, umiditate) de la aplicarea lazurii subtiri, este indicat sa slefuim din nou suprafata lemnoasa, utilizand o hartie abraziva fina, urmand ca apoi sa folosim Lac Lazur Bori pentru adaugarea stratului final. Acesta ofera lemnului o pelicula puternica de protectie impotriva umiditatii si a razelor solare. Pentru extinderea durabilitatii, recomandam sa se aplice doua straturi de Lac Lazur Bori cu interval de uscare intre straturi de 24 de ore (acesta poate fluctua in functie de conditiile meteo – temperatura, umiditate).

Realizam ca timpul este una dintre cele mai pretioase resurse asa ca, pentru aceia dintre voi care nu aveti timpul necesar sa cititi tot textul, va oferim varianta pe scurt:

- curatare si slefuire

- aplicare Impregnant biocid Bori + uscare 24h

- aplicare Lazura Bori (Bait Bori) + uscare 24h

- slefuire fina

- aplicare strat 1 de Lac Lazur Bori + uscare 24h

- aplicare strat 2 de Lac Lazur Bori + uscare 24h

In cazul in care doresti sa protejezi o suprafata de lemn veche, care a fost tratata in trecut, aceasta trebuie sa aiba stratul de lac vechi indepartat in totalitate prin slefuire. Dupa eliminarea stratului de lac vechi si a tuturor impuritatilor, aplicam cele doua straturi de Lac Lazur Bori la interval de 24 de ore (acesta poate fluctua in functie de conditiile meteo – temperatura, umiditate).

Nota: te sfatuim sa aplici toate produsele folosind pensula, cu miscari de-a lungul fibrei lemnului.

Pentru orice alte informatii, ne aflam la dispozitia ta si te invitam sa ne contactezi telefonic sau prin email, iar noi iti vom sari in ajutor in cel mai scurt timp posibil.

Aboneaza-te pentru noutăți